Wert admet que l’interès del Govern és “espanyolitzar els alumnes catalans”

El ministre d’Educació, Cultura i esport José Ignacio Wert, ha admès, durant la sessió de control al congrés, que l’interès del Govern  central és espanyolitzar els alumnes catalans:  “La consellera Irene Rigau va dir l’altre dia que el nostre interès era espanyolitzar els alumnes catalans. Doncs sí, el nostre interès és aquest, per tal que se sentin tan orgullosos de ser catalans com espanyols i tinguin una vivència equilibrada de aquestes dues identitats que els enriqueixen”

Les seves paraules han causat una reacció massiva a les xarxes socials.  A Twitter, el hashtag #EspañolizarEs es  converteix  en el tema més comentat del dia a  tot el país.

La Vanguardia (1o d’octubre)

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari