Alcaldes de la Franja, en contra de denominar “aragonès oriental” al català

Els ajuntaments de la Franja de Ponent a l’Aragó s’han unit per defensar el català i per aquest motiu tenen la intenció de presentar una moció contra l’avantprojecte de la nova llei de llengües de l’Aragó que es va fer públic fa unes setmanes. Els alcaldes no estan d’acord amb la modificació que planteja el text formulat pel govern del PP on s’elimina el terme ”català” per referir-se a la llengua que es parla a les seves terres i s’opta per la denominació ”aragonès oriental”.  Aquesta llei de llengües aragonesa és vista com  un nou intent de dinamitar la unitat de la llengua catalana.

A la fotografia veiem una pintada a favor del català.   ( ara.cat)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari