COMIAT CURS 2010-2011

lloc web del centreUn curs més s’acaba i arriben les desitjades i merescudes ( per a tots? ) vacances.

Abans de tancar definitivament el bloc aquest curs,  vull fer referència a un article que vaig llegir al diari AVUI dimecres 30 de març, publicat poc després que s’inaugurés el centre comercial Les Arenes a la plaça de toros del mateix nom. L’article és EL CATALÀ, TOREJAT A LES ARENES i fa referència a  múltiples errors lingüístics de la pàgina web del centre comercial, segurament per deixadesa i fer ús d’una traducció barroera sense molestar-se a mirar-se  el diccionari de l‘INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS.

Realment el batibull d’errors tipogràfics, ortogràfics, gramaticals i lèxics que inunden el text és esfereïdor…i segur que molts de vosaltres no els hauríeu fet. Ara bé,  cal dir era, perquè poc després que es publiqués l’article el text de la pàgina web fou revisat i actualment ja no conté aquelles errades garrafals.

I ja sense res a afegir: MOLT BON ESTIU!!!!

Aquest article ha estat publicat en Llengua. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari