Art in history

Aquest trimestre a 3r i 4t hem dut a terme el projecte de la història a través dels invents, i a arts and crafts hem aprofitat per treballar les tècniques artístiques que es feien a la prehistòria, a l’edat antiga i a l’edat mitjana.

A la prehistòria hem après a fer pintures rupestres amb materials casolans. A l’edat antiga hem realitzat ceràmica com els grecs, mosaics com els romans i papir com els egipcis. A l’edat mitjana per grups hem eleborat un castell medieval format llibre.

Els nens i nenes han gaudit molt viatjant en el temps a través de l’art, voleu veure-ho? Feu clic a l’enllaç per visualitzar les fotos: https://photos.app.goo.gl/dFoC2pLWztdqmuM97

Aquest article ha estat publicat en 3r, 4t, Plàstica. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *