Activitats a l’escola durant els dies de colònies

El dimecres 5, dijous 6 i divendres 7 els i les alumnes que no han marxat de colònies ens hem quedat a l’escola i hem gaudit d’un munt d’activitats. Hem aprés coses sobre l’Edat Mitjana, que era l’època dels castells i vam veure una petita representació d’alguns personatges importants d’aquells moments (el joglar, el rei, els monjos, els camperols, els soldats,…).

Els mitjans, 1r, 2n i 3r, també vam fer una gimcana pel centre d’Igualada per trobar llocs emblemàtics d’aquell temps i vam veure on va morir el rei Ferran I d’Antequera i la Mònica Torra ens va explicar dues llegendes.

Per acabar la setmana, vam marxar des de P5 fins a 5è a visitar el castell de la Pobla de Claramunt. Ens va agradar molt i va valdre la pena l’esforç de pujar la muntanya, ja que hi ha unes vistes impressionants!

Cliqueu a sobre dels enllaços per veure les imatges.

FOTOS DE LA SORTIDA AL CASTELL DE LA POBLA

RESUM DE FOTOS

Aquest article ha estat publicat en Colònies, General, General, P5 Els dracs, Primària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *