7th English day: School Musical

Video dels Musicals English Day 2018El passat dimarts 15 de maig els nens i nenes de P5 a 6è van gaudir del 7è English Day que organitza el Centre de Recursos Pedagògics per tota la comarca. Aquest any, concretament, el tema era els musicals i des de l’escola, per una banda, els alumnes de 6è han preparat una versió de “Annie” en la qual ells mateixos després de veure la pel·lícula han elaborat diàlegs, coreografies i cançons. Per altra banda, els alumnes de 5è han preparat cinc micromusicals (text, coreografia, cançó), dels quals tres estaven basats en Musicals famosos (Mary Poppins, Mamma Mia, Grease) i dos eren totalment inventats (Europe, Europe i The house of the rising sun). Com a resultat d’aquest treball els van representar davant dels seus companys de P5 a 4t i els van preparar uns tallers per a ensenyar-los coreografies i cançons.
El fet que sigui una activitat totalment diferent a les que ells estan acostumats ha fet que hagin gaudit d’un dia especial en el que la llengua anglesa és la veritable protagonista.English Day 2018

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *