DESCOBRIM LA NOSTRA CIUTAT: IGUALADA

Aquest trimestre els alumnes de 1r ens hem dedicat a conèixer la ciutat des de diferents punts de vista. Primer ens hem orientat en un plànol i hem situal tots els punts d’interès. Després hem marcat l’itinerari de casa nostra fins al’escola. Hem parlat dels diferents barris, hem conegut gent important com l’escultora Teresa Riba i sobretot, sobretot, sobretot el que hem fet ha estat passejar per Igualada. Hem anat ca casa dels companys i hem entrat a places i carrers que no coneixíem. Les fotografies antigues d’Igualada, ens han ajudat a entendre més bé la identitat de cada indret i el nom dels carrers i les places.

Aquest article ha estat publicat en 1r, General, Hàbits saludables, Primària, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *