Estones de Biblioteca a 2n

A 2n hem tornat de vacances amb moltes ganes i energia. Hem començat una activitat els divendres de 9 a 10 a la biblioteca de l’escola oberta a les famílies. Per compartir una estona de lectura amb les famílies i els seus fills dintre de l’escola.
De moment hem fet 2 sessions i ens han acompanyat 4 mares, hem aprofitat per explicar el conte de “En Calvin no sap volar”, també hem llegit contes i fins i tot la Marwa i la seva mare ens han explicat el conte de la Caputxeta Vermella.
Moltes gràcies a les que heu vingut i a les que de segur vindreu!!!!!
Us esperem a tots i totes per gaudir d’aquesta experiència tots plegats!!!

Fotos Biblioteca 2n

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *