Excursió de final de curs al CRAM del Prat de Llobregat

P1140082

Per aprendre encara més coses dels peixos que viuen al mar, hem anat d’excursió al Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM) del Prat de Llobregat. L’autobús ens ha portat fins a un parc per esmorzar. Després hem anat al CRAM i la Marta ens ha explicat moltes coses de les tortugues, els dofins i els taurons. Quan hem acabat de dinar, hem anat a la platja a jugar amb la sorra i les onades i recollir petxines. Ens ho hem passat molt bé i hem tornat a l’escola molt contents.

 

Aquest article ha estat publicat en Educació Infantil, General, P3 La geganta Marcelina, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *