Colònies a Can Foix

Els dies 1,2 i 3 de març de la setmana passada, alumnes de l’escola van anar de colònies a la casa Can Foix a Cubelles. El dimecres, van anar directament a Vilanova i la Geltrú on van jugar lliurement a la platja, van buscar-hi tresors i finalment van visitar la Llotja on van poder veure com es subhasta el peix. A la nit, ja a la casa, van poder escoltar històries de pirates i van poder buscar mapes i pistes amb la llanterna per l’entorn de la casa, amb el Quimet i la Capitana Sargantana. El dijous, van fer diferents gimcanes  i tallers relacionats amb el mar, a la nit després de ballar algunes danses relacionades amb el món marí, van tenir la discoteca fins quasi la mitja nit. El divendres, van continuar desenvolupant proves per trobar el tresor de l’avi pirata de la Capitana Sargantana, al final del matí van trobar el preuat tresor que amagava uns collarets amb l’ull de peix que els nomenava a tots com a pirates. Després de dinar, van tornar cap a Igualada amb la motxilla carregada de molt bons records, i desitjant ja, que comencin les de l’any vinent.

16991858_1429105893787387_465217299474694767_o-2

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *