Entrevista amb l’alcalde d’Igualada amb els nois i noies de cicle superior

Cada curs els alumnes grans de cicle superior de l’escola ens proposem tenir una trobada amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells per poder compartir les inquietuds i demandes que puguin tenir els alumnes com a ciutadans. Aquest any hem canviat una mica el format, les peticions venien d’unes entrevistes de ciutadans que ens vàrem trobar a la plaça de Cal Font uns mesos abans de la trobada amb l’alcalde, no són poques les peticions i demandes que fa la gent. És un contacte de proximitat amb els polítics com l’alcalde i la regidora d’educació, i a la vegada anem coneixent espais i serveis de la ciutat, com és el mercat municipal. Els nois i noies mai es queden curts i sempre són moltes les demandes que fan, a la vegada ens permet ser conscients de la necessitat de tenir una ciutat amb tots els serveis possibles.

Aquest article ha estat publicat en , , General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *