Visita a la biblioteca d’ Igualada

Molt puntualment vàrem arribar a les 10 , de seguida ens va venir a rebre la senyora Francina i vam anar a la secció infantil.
Després de donar-nos la benvinguda i explicar-nos on podem anar a buscar els llibres que volem: animals , plantes, imaginació…vam mirar i llegir llibres d’en Elmer, en Teo i en Caillou protagonistes de contes i que aquest curs donen nom a alguns grups d’apadrinament.
Com ja estàvem una mica cansats ens va proposar una activitat que ens va agradar molt, entre tots vam pintar un trosset de l’Elmer i el vam vestir tot de coloraines. Ah sabeu! Doncs els noms dels colors estaven en anglès i ens va quedar fantàstic.
Mireu en aquestes fotos com vam gaudir.

Classe del Pomer
1r del c. Inicial

Aquest article ha estat publicat en 1r, Biblioteca, General, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *