Visita a la biblioteca d’ Igualada

Molt puntualment vàrem arribar a les 10 , de seguida ens va venir a rebre la senyora Francina i vam anar a la secció infantil.
Després de donar-nos la benvinguda i explicar-nos on podem anar a buscar els llibres que volem: animals , plantes, imaginació…vam mirar i llegir llibres d’en Elmer, en Teo i en Caillou protagonistes de contes i que aquest curs donen nom a alguns grups d’apadrinament.
Com ja estàvem una mica cansats ens va proposar una activitat que ens va agradar molt, entre tots vam pintar un trosset de l’Elmer i el vam vestir tot de coloraines. Ah sabeu! Doncs els noms dels colors estaven en anglès i ens va quedar fantàstic.
Mireu en aquestes fotos com vam gaudir.

Classe del Pomer
1r del c. Inicial

Aquest article ha estat publicat en 1r El pomer, Biblioteca, General, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *