EL DIRECTOR DE LA OBC VISITA L’ESCOLA

El dia 10 d’abril vam tenir a la nostra escola un dels directors de l’orquestra simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). El pròxim 12 de juny els alumnes de CM i CS tocaran a l’auditori junt amb aquesta orquestra dins el projecte “Ara et toca a tu” i per tal de començar a elaborar les obres que tocarem calia que l’Alfons Reverter pogués escoltar el que estem preparant per anar donant-li forma.

Els alumnes de 5è i 6è van tocar el violí i el violoncel i els de 3r i 4t instruments de percussió de metall a l’obra “Estella Splendens” i de percussió de fusta a l’obra creada expressament per aquest dia anomenada “Miraculum”.
Des d’ara i fins al concert tindrem assajos a l’escola amb l’assessorament del director de l’orquestra i del Concertino, i els dies previs al Concert ens desplaçarem a Barcelona per a poder assajar conjuntament tots els músics que toquem el dia del Gran Concert.

Aquest article ha estat publicat en 3r, 4t, , , Música, Pla Musical. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *