JA HEM CELEBRAT SANTA CECÍLIA

El dimecres 19 de novembre a la tarda tots els alumnes i mestres de l’escola ens vam trobar al gimnàs per celebrar Santa Cecília, tot gaudint de la música i les danses que havíem preparat amb molta il·lusió: la dansa “Trinco trinco” els alumnes de P3, els nens i nenes de P4 ens van oferir “El ball de Sant Corneli”, els de P5 van ballar “Volta cap aquí”, “Els quatre llauradors” a càrrec dels nens i nenes de 1r, els nens i nenes de 2n “El Patatuf”, “L’indiot” la classe de 3r, els de 4t “El ball de cascavells”, el “Xiriminimí” els alumnes de 5è i van tancar la ballada els més grans de l’escola amb “El Virolet”. Per donar pas a les danses alumnes de 6è van llegir una breu explicació del sentit de cada ball.

El dia 21 de novembre al matí , els nens i nenes de 6è van fer un concert, amb els violins i violoncels, pels alumnes d’Educació Infantil. Els va agradar tant, que els petits també els van regalar danses i cançons que parlaven de la tardor.

Durant el mes de novembre s’han dut a terme dos tallers xerrada organitzats per “Bitrac Dansa” i “Ball de Cercolets d’Igualada“.

La setmana de la música l’hem tancat amb molta música compartida entre tots i amb esforç i dedicació de tots i cadascun dels nens i nenes de la nostra escola.

Aquest article ha estat publicat en General, Música, Santa Cecília. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *