Segell Europeu 2011

Quart premi Sello Europeo 2011

El treball de Transferència Interlingüística fet conjuntament per dos instituts catalans ha guanyat el quart Premi del segell europeu de les Llengües de l’estat espanyol:
El materials ha estat creat pels centres guanyadors, l’Ins Ronda de Lleida i Lo Pla d’Urgell de Bellpuig.
Neus Lorenzo amb el Quart premi estatal del Segell Europeu de Catalunya 2011 INS Ronda de Lleida i Lo Pla dUrgell de Bellpuig Joana Vidal amb el Quart premi estatal del Segell Europeu de Catalunya 2011 INS Ronda de Lleida i Lo Pla dUrgell de Bellpuig
Les representants del Servei de Llengües estrangeres, Neus Lorenzo i Joana Vidal, van ser present en l’acte d’homenatge celebrat a Madrid els dies 1 i 2 de desembre 2011, i van poder felicitar al professorat premiat, representats pels coordinadors Srs. Joan Capdevila i Josep M. Mir.
[+] Més informació
[+]A la mateixa sessió es van lliurar les mencions honorífiques Comenius, on també hi va ser guanyador el centre IES PAU VILA de Sabadell.

El Servei de llengües estrangeres va recollir el reconeixement a la tasca de la Sra. Joana Vidal per les accions internacionals Visites d’Estudi del PAP, que faciliten la formació dels docents amb programes de mobilitat.
Juana Vida- reconeixement de qualitat Visites d''Estudi -2011 Catalunya - Encarna Cuenca OAPEE

[+] Programes de l’acte
[+] Més informacio dels premiats catalans
[+] Més fotografies i documentació


One thought on “Segell Europeu 2011

  1. Pingback: Grups d’estudi i assessorament » Premis 2011

Leave a Reply