Som uns experts en invertebrats

Aquest curs, a l’assignatura de Ciències Naturals de 2n hem començat treballant de forma cooperativa els animals invertebrat. Ho hem fet amb grups d’experts.
Primer, cada alumne individualment li ha buscat informació d’un grup: anèl·lids, artròpodes, equinoderms, etc. A continuació l’ha compartit amb els companys i companyes que han treballat el mateix grup d’invertebrats. Conjuntament han consensuat com fan les funcions vitals, com són, on viuen, etc.
En les fotos els podem veure com es posen d’acord.

Per acabar, la classe s’ha tornat a reorganitzar en grups més grans, però. On hi havia un expert de cada grup d’invertebrats. Així, cadascú ha explicat als seus 4 o 5 companys les particularitats dels invertebrats que han estudiat. Cadascú s’ha autoavaluat i ha avaluat l’explicació i el contingut de la presentació dels companys de grup.

Ha estat una experiència molt enriquidora, on hem pogut veure que hi ha nois i noies que realment són uns cracks dels animals i que expliquen superbé. Han compartit i han après els uns dels altres. Ho repetirem segur!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *