Apliquem el mètode científic al laboratori

Una de les eines fonamentals dels científics és el mètode científic. No podem començar al laboratori sense experimentar com s’ho fan per investigar, adquirir nous coneixements o corregir-ne el vells. Aquest conjunt de tècniques ens les ha presentat el Beakman.

A continuació, hem experimentat un fet curiós: com una fletxa es mou ràpidament sobre l’aigua si li tires una goteta de sabó.
 

A partir d’aquí, tothom s’ha posat a investigar: fer-se una pregunta, plantejar un hipòtesi, dissenyar un mètode, recollir dades… per acabar analitzant-les i traient conclusions. La seva hipotesi ha estat validada o refusada?
 

 

Cada grup ha treballat de forma autònoma i diferent, però realment ha estat divertit i emocionant poder experimentar i estrenar el laboratori.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *