GRUPS OBERTS DE L’ESO!

Ja fa uns díes que hem començat amb els grups oberts i estem encantats! És un espai nostre, diferent, íntim… Un espai on posem de manifest les nostres potencialitats, per treballar les nostres dificultats. Un espai on el respecte per un mateix i pels altres, és el punt de partida d’un llarg camí. On reflexionem sobre nosaltres, els altres i el món que ens envolta. On ens descobrim i redescobrim dia a dia. On prenem consciència de les emocions i aprenem a regular-les. On aprenem a comunicar-nos assertivament per tal de tenir unes millors relacions socials. Un espai, en definitiva, on uns i altres gaudim mentre ens escoltem, compartim i ajudem, per aprendre, millorar i créixer junts!

Us deixem unes fotos d’algunes activitats que hem anat fent! En una d’elles vam aprendre a reconèixer emocions i a entrendre situacions conflictives que ens envolten. En l’altra, vam aprendre que no sempre les coses són com semblen, que de vegades els nostres sentits ens enganyen, i que sovint, per poder-les solucionar, cal poder vèncer la frustració i mirar les coses des d’un altre punt de vista.

emocions_GOanàlisi_emocions_GO  jinets_GO jinets_GO_

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *