AMPA

EsJVEAMPAL’ AMPA som una associació legal de Pares i Mares d’alumnes del Centre Escolar que està coordinada i representada per un grup de Pares i Mares que formen una Junta.

Aquesta associació és una entitat sense ànim de lucre, es a dir, reinverteix els beneficis en les necessitats de l’escola i dels seus alumnes.

L’AMPA de l’ Escola Pública Jacint Verdaguer es va crear el primer d’abril de 1979 en una Assemblea General, i en majoria absoluta per part dels pares dels alumnes de la mateixa, aquell dia es prenia la decisió de constituir-la de forma legal i estatutària.El primer nom que va tenir l’AMPA actual va ser “LA ASOCIACIÓN DE PADRES DE ALUMNOS DE LA AGRUPACIÓN ESCOLAR MIXTA DE E.G.B. JACINT VERDAGUER” i el seu President va ser el Sr. Josep Vives i Bas.

La Junta formada per pares i/o mares, es renova parcialment un cop l’any. D’aquesta manera, en cada Curs Escolar, uns membres deixen el càrrec i n’entren de nous per substituir-los.

Gràcies a l’esforç i dedicació de tots els Pares i Mares que han estat membres de l’AMPA al llarg de tots aquests anys, aquesta entitat ha pogut prendre part de l’enriquiment econòmic, educatiu i lúdic de la nostra Escola.

OBJECTIUS DE L’AMPA:

– Representar com entitat els pares dels alumnes en quan als propis interessos i/o dificultats.

– Aproximar els interessos de les famílies amb l’estructura escolar: gestió del Servei de menjador + aula de descans dels petits, Servei d’acollida matinal i permanència de tarda.

– Proporcionar la intercomunicació entre tots els ents educatius: mestres, pares, monitors, …

– Complementar la formació dels alumnes i ex-alumnes a través de les activitats extraescolars,així com la dels pares (conferències, xerrades…)

– Ajudar a cobrir les necessitats del Centre, tant de forma econòmica com personal.

– Participar en les decisions de Govern del Centre, mitjançant un representant al Consell Escolar.

– Organitzar Festes en l’àmbit escolar com:

* La Castanyada octubre
* Nadal desembre
* Carnestoltes febrer
* La Mona Pasqua
* Sant Jordi abril
* Festa Fi de Curs juny

Contacte: ampalagranada@hotmail.es

https://drive.google.com/file/d/0B_A48gq3d7lWdmp6M0JyUTBnT1k/edit?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *