Ens mudem!

Estimades famílies, us informem que ens estem mudant a un altra pàgina web més nova, que forma part del projecte Àgora del departament d’ensenyament.
La nova pàgina esta en construcció, però ja la podeu visitar, ja que anem afegint coses poc a poc, el dia que estigui acabada us avisarem a totes!

aquí teniu l´enllaç per visitar la nova web.

nova web escola Jacint Verdaguer

FRUTILAND…a 2n

Els alumnes de 2n hem emprès un viatge a l’illa de Frutiland. Un parell d’exploradors ens han demanat ajuda per trobar l’elixir de la “bona salut”.
Hem après que cal menjar fruita i verdura cada dia i que, només de tant en tant, hem de menjar aliments que contenen sucres, com per exemple refrescos, llaminadures, caramels,…
Hem de beure entre 1 i 2 litres d’aigua al dia! Això són uns 8 o 10 gots d’aigua.
Després de passar 3 proves…d’olfacte, de gust i d’enginy… hem aconseguit trobar l’elixir de l’illa de Frutiland i ara ens encanta la fruita i la verdura!

FRUTILAND

LECTURA I NATURA

Seguint amb l’Abril Cultural,la tarda del dimarts 26 d’abril l’alumnat va realitzar una activitat molt maca. Aquests van anar a llegir a diferents racons de l’escola i del nostre poble, i van poder gaudir,alhora, de la lectura i la natura.

P1200035

Al següent enllaç es poden veure les fotos de les nenes i els nens d’Infantil.
Lectura i Natura (P3, P4 i P5)

DIA MUNDIAL DE LA BICICLETA

El passat 19 d’abril a l’escola Jacint Verdaguer vam celebrar el Dia Mundial de la Bicicleta. Tots els nens i nenes van venir molt contents i molt ben equipats. Des de l’escola animen a tothom a fer ús de la bicicleta ja que així estarem ajudant a conservar i millorar el medi ambient.

P1190655

Fotos bicicleta

BEATBOXING

El passat dilluns l’ex alumne Carles Juvés va fer un taller als nostres alumnes de Beatboxing.Tots es van sorprendre davant d’aquest fantàstic beatboxer. Alguns alumnes es van atrevir a mostrar les seves habilitats en aquest terreny.
Gràcies Carles, t’esperem prompte!!
P1190801

Beatboxing

RECICLA-MÒBIL

El RECICLA-MÒBIL ja està a La Granada!
Aquesta setmana el recicla-mòbil el tindrem a l’escola per a que els nostres alumnes aprenguin quins productes i objectes van a cada contenidor.
A partir de la setmana vinent, trobareu el Recicla-Mòbil per diferents llocs del poble.
P1190999

Recicla-Mòbil