TALLERS DEL 2N TRIMESTRE: BEATRIX POTTER I PILARIN BAYÉS

CONTE DE LA PILARÍN BAYÉS: Dibuixar i pintar personatges, formes, animals, etc. d’unes làmines amb dibuixos de la Pilarín. Es podia triar el tamany del foli.

IL-LUSTRACIÓ AMB LLAPIS, OMBREJAT: Dibuixar conills de Beatrix Potter amb ombres amb llapis o carbonet.

PARAULES: Fer les paraules que vulguis, amb formes de lletres de monstres, persones, vehicles, animals, etc. Material: llapis, ceres, retoladors, aquarel-les.

DIBUIX AMB PLASTILINA: A través d’unes imatges de la Pilarín Bayés a la pantalla digital, triaven un personatge i el feien amb plastilina de diferents colors.

DISSENY CONILL MISS POTTER: A l’aula d’informàtica, triaven entre 2 programes de dibuix per dibuixar i pintar un conill, recordant els de la Beatrix Potter.

COMPOSICIÓ D’UNA HISTORIETA: Pintar unes vinyetes de 3 fulls de la Pilarín Bayés, per després retallar-les, ordenar-les i enganxar-les en una cartolina.

CONTE AQUAREL-LA: A partir de diferents dibuixos de conillets i paisatges de la Beatrix Potter, els alumnes triaven 1 per pintar amb aquarel-les. Abans, s’havia de posar un títol al dibuix. Material: pinzell i aquarel-les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *