HORT I GALLINER A 6è

Bon any a tothom!!!!

Estimades famílies,

En primer lloc: MIL GRÀCIES!!!! per cuidar les nostres  gallines aquests dies de Nadal. Heu fet un gran esforç.

Hem començat el segon trimestre amb moltes ganes de treballar. Avui els i les alumnes de 6è hem tornat a posar a punt l’hort, femant-lo amb les restes de galliner, cavant-lo i fins i tot fent una petita obra d’enginyeria. També hem netejat un dels jardinets que ho necessitava molt.

En el galliner no hem tingut gaire feina, les famílies ho havien deixat molt bé però l’hem netejat de caques,  hem posat menjar i aigua a les gallines. Ara ja comencen a fer-se grans, i amb el fred ja no ponen tants ous. Bé, avui n’hi havia un.

Estaven molt contentes quan ens han vist. Pobretes, SE’LS HI HA ACABAT LA TRANQUIL·LITAT!!!.

També donem les gràcies a l’Ajuntament per haver-nos arranjat el galliner, tapant els forats que hi havia i on sempre quedava ple d’aigua quan plovia. Ara fa molts dies que no plou. Veurem què passarà quan ho faci.

                                                                                                                              Nens i nenes de 6è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *