SORTIDA ALS AIGUAMOLLS CICLE INICIAL

El divendres 6 d’abril tots els alumnes de l’escola de l’Aixart vam sortir d’excursió als Aiguamolls de l’Empordà. Els alumnes de cicle inicial vam descobrir moltes aus, espècies vegetals… La primera que es va presentar va ser la cigonya. De seguida que vam baixar de l’autobús les vam veure volant per la zona de pícnic i com tornaven dins els seus enormes nius.

Després d’esmorzar en Marc (el nostre guia) ens va fer una petita ruta pels Aiguamolls. Vam observar diferents espècies d’aus com el flamenc, el camallargues, el Bernat Pescaire… També vam veure vaques pasturant per les llacunes. Per acabar ens vam reunir per dinar i després d’una estona de joc lliure vam tornar cap a Cervià.

Ens ho vam passar genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *