SORTIDA AIGUAMOLLS CICLE SUPERIOR

El divendres dia 6 d’ abril vam anar als aiguamolls de l’Empordà d’excursió amb tota l’escola. Vam sortir amb autobús de     l’escola i ens va deixar al principi del recorregut. Quan vam arribar vam esmorzar, després vam tornar a pujar a l’autobús i ens va deixar al final del recorregut per poder arribar a la zona principal. Els guies dels aiguamolls ens van dividir en grups, ens van donar prismàtics per parelles i vam començar la ruta. El primer va ser anar a l’aiguamoll més gran, i allà vam veure molts animals com: crancs, cames llargues, cigonyes  i molts més. Els de 6è vam anar a veure una maqueta de tots els aiguamolls, mentre que els de 5è vam anar a veure una exposició sobre les tortugues marines. Més tard tots junts vam pujar a l’observatori més gran de els aiguamolls que són més de 20 metres, es  veien tots els aiguamolls, antigament allò era una sitja que es feia servir per assecar l’arròs, i hi havia petits forats perquè entrés l’aire. Tornant cap al principi vam entrar a diferents observatoris, i vam veure molts animals que no havíem vist, per exemple: flamencs, daines, carpes, una serp d’aigua, tortugues…

Quan vam arribar al principi vam dinar, i després vam estar jugant un bona estona i vam tornar a l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *