NIT DE POESIA AL PALAU

 

 Per fi va arribar el dimarts, 8 de maig. Aquella nit vam anar al Palau de la Música Catalana  a veure el XXVIII Festival Internacional de Poesia de Barcelona. Vam poder veure i escoltar autors d’aquí i d’arreu del món, com Carles Rebassa, Manuel Forcano, Hélène Cixous o Urayoán Noel. Els propis autors recitaven els poemes que ells havien seleccionat amb anterioritat per a tots nosaltres. Cal destacar que un dels autors que va recitar a Barcelona Poesia va ser Manuel Forcano, que havia vingut un dia al nostre institut per ajudar-nos en el nostre projecte i comentar els seus poemes amb nosaltres.

Jo penso que un mateix poema es pot llegir de diferents maneres. Moltes vegades la manera com nosaltres el llegim és molt diferent de la de l’autor, per això em resulta molt curiós haver escoltat els poetes llegir els seus poemes.

Haver pogut gaudir de l’experiència de visitar el Palau de la Música va ser una oportunitat increïble, i una experiència que repetiria.

 Sandra Nocete

La nit de poesia al Palau de la Música realment va ser molt interessant i gratificant tant pels poetes com per la música i la il·luminació. Em va impressionar la diversitat d’estils poètics perquè cadascun transmetia sensacions diferents. El que més em va agradar va ser Manuel Forcano per la seva poesia romàntica i l’entonació de la veu.

Elisabeth Preciado

 

La meva opinió personal de la sortida de dimarts passat al Palau de la Música és molt positiva. Tot va començar el dia que els professors van dir-nos que ens havien convidat a aquest esdeveniment tan important: a mi em feia certa emoció anar-hi. Quan vaig trobar-me allà dins, encara que ja havia anat diverses vegades al Palau, em va sorprendre, i també tot el tipus de gent que hi havia que li agrada la poesia. Els poetes anaven recitant i jo esperant que sortís el nostre poeta, Manuel Forcano, que per mi va ser el millor encara que tots eren uns grans poetes.

 Adrià Parrón

 

 […] Vam gaudir dels poetes que van sortir a l’escenari. Alguns ens van agradar més que altres, però sense dubte el millor va ser el nostre Manuel Forcano. Els seus poemes i la seva manera de llegir-los feien d’ells una meravella. En la meva opinió, crec que aquest acte era per a gent més adulta, perquè hi havia alguns poemes que no acabava d’entendre o no em feia gràcia el que deien. Però per la resta penso que va ser una nit agradable plena de talent i d’originalitat.

 Carla Parrón


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>