MUNTATGE DE DUES EXPOSICIONS I ASSAIG D’UNA PERFORMANCE

Dijous, 10 de maig, era un dia important: havíem de preparar la nostra exposició a la Virreina. Quan vam arribar allà no sabíem sabíem com anava a sortir la paraula ‘’Frontera’’, aquella que havíem escollit entre nosaltres i el poeta Manuel Forcano. L’experiència va ser molt positiva, en poc temps vam aconseguir fer la paraula (tot semblava més difícil però ho vam fer en un tres i no res). Després calia pensar com faríem la paraula ‘’Ícar’’ al pati de la Virreina, cosa que també vam tenir resolta ràpidament.                                                                    

 Adrián Parrón

El dijous dia 10 de maig vam tornar a sortir, aquest cop a la Virreina, a preparar la nostra exposició en el marc del festival de Barcelona Poesia. Vam preparar com fer la paraula “Ícar”, que havíem elegit d’un dels poemes de Manuel Forcano per fer amb persones del carrer al pati de la Virreina. Vam assajar-la, i també alguns van preparar la paraula “Frontera” que es projectaria amb ombres d’objectes en una de les sales de la Virreina. En una altra sala vam muntar l’altra exposició del nostre treball, la paraula “Poesia” feta amb les fotos de les ombres de les nostres mans.

 

FRONTERA

 

 

POESIA

 

ÍCAR


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>