Primeres idees de recerca

Sisena sessió: 14 de novembre de 2011

El grup comença a treballar reprenent els abecedaris personals. Cadascú consulta a l’artista els dubtes estètics que l’estil de lletra li planteja. Perquè el pas següent serà, dilluns que ve i ja amb l’ordinador, escanejar els abecedaris i treballar-hi.

Dediquem la segona part de la sessió d’avui a avançar en el plantejament dels projectes de recerca de 4t d’ESO. Els grups de treball ens reunim per seguir concretant idees. El nostre grup, per exemple, comença a definir la idea de fer un lipdub amb alumnes i professors de l’institut, que ja ens imaginem que no serà cosa fàcil…

Alba Alamillo i Miriam Cañas

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>