Escàner

Setena sessió: 21 de novembre de 2011

És el moment de posar-nos a treballar amb els ordinadors. Durant la primera hora de classe escanegem els alfabets que ens hem inventat, i amb el programa ‘’Photoscape’’ retallem lletra a lletra per elaborar cadascú una paraula.

La segona meitat de la classe, com ja va sent habitual, ens dividim per grups de treball, i acabem de treure una idea final del que cadascun vol fer.

El grup de la Sandra, la Carla, el Quim i l’Adrià comencem a elaborar aquesta idea. Hem decidit crear paraules amb lletres agafades de qualsevol lloc. Sortim de l’aula a buscar espais i racons de tot el centre on situar, en posteriors sessions de treball,  les frases o mots que haurem escollit. Ens interessa començar a tenir una idea de com quedarà el projecte.

L’Óscar també inicia avui el seu projecte: l’elaboració d’un punt de llibre. Es dedica a buscar programes d’ordinador que l’ajudin a dissenyar-lo. Però amb això no en té prou i es posa a la recerca de paraules suggerents al voltant de la lectura i els llibres que li donin pistes de formes, colors, etc., amb què treballar-ne el disseny.

Quim Obradors, Óscar Castro i Adrià Parrón


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>