Benvinguda i epitafis

S’acosta Tots Sants. Com expliquen les alumnes en l’article “Elaboració d’una idea”, la comissió d’activitats extraescolars del nostre centre ens proposa participar activament en la Festa de Benvinguda que fem per la Castanyada. La idea és elaborar un epitafi propi i exposar-lo al públic. Un epitafi, la reflexió d’un últim pensament.

En Tom Carr organitza la visita al cementiri de Sant Andreu amb l’objectiu de fer-nos valorar els tipus de lletra usats en aquest context i el contingut dels textos dels epitafis.

Després de l’experiència, ja a l’aula, alumnes, artista i professors iniciem una reflexió conjunta al voltant dels trets més característics d’aquests tipus de missatges. A partir d’aquí, els alumnes investiguen i fan una proposta personal d’epitafi. El resultat final de tot aquest procés de creació és presentat en una mostra el dia de la Castanyada.

Glòria Mateu

 

 

Mostra d'epitafis INSTITUT SANT ANDREU

Mostra d’epitafis INSTITUT SANT ANDREU
(Festa de tardor)Autora: Aida Planas 

Aida Planas

Autor: Adrián Parrón 

Adrián Parrón

Autora: Sandra Nocete 

Sandra Nocete

Autora: Miriam Cañas 

Miriam Cañas

Autora: Carla Parrón 

Carla Parrón

Autora: Alba Campos 

Alba Campos

Autora: Vanesa Montaño 

Vanesa Montaño

Autor: Óscar Castro
Óscar Castro
Autora: Laura Aguirre 

Laura Aguirre

Autora: Àngela Mas 

Ángela Mas

 

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>