Benvinguts al lloc dels enigmes musicals

Des d’aquest bloc volem explicar tots aquells espectes una mica misteriosos de la música. L’espai està dedicat als alumnes de secundària, però si el vostre perfil és un altre, també sou benvinguts. El bloc l’hem creat des de l’Institut d’Educació Secundària Can Puig de Sant Pere de Ribes. 

Per cert: el BUTLLETIC, el butlletí que el Departament d’Educació envia a tot els professorat de Catalunya, ens destaca com a bloc recomanat en l’edició de gener del 2008. Moltes gràcies!

can-puig-02.jpg 

Als músics sempre ens ha agradat jugar amb els sons i sovint també ens ha agradat utilitzar aquest joc per amagar secrets, per explicar acudits o per enviar missatges de forma més o menys oculta. En aquest lloc coleccionarem històries de músics juganers, d’obres musicals que amaguen misteris, de secrets musicals desvetllats o pendents de fer-ho…Treure l’entrellat als secrets de la música és complicat, però començar fent un cop d’ull als enigmes que genera, sempre és un bon començament. On acaba l’art i on comença el joc? O potser és que l’un forma part de l’altre? La música i l’enigma interpreten aquest concert. Benvinguts! 

Les imatges d’aquesta pàgina són de l’institut Can Puig de Ribes des d’on fem aquest bloc. La foto des del cel ens l’ha cedit l’Oriol de Foto-aerea.net

canpuig2.jpg 

En un any de vida, el blog dels enigmes musicals ha rebut més de 1.300 visites, i tenim visitants de tots els Països Catalans (Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, València, Palma de Mallorca, Sabadell, Hospitalet, Granollers…) però també hem tingut visitants de Madrid, de Galícia i fins i tot d’Alemanya, de França, dels Estats Units, de Veneçuela… i de la Xina! Tot un èxit!