05. AC/DC: sigles que amaguen secrets

Després del treball que han presentat a classe el Sergi, el Pau i el Joan sobre el Heavy, ha sortit el tema de que hi ha grups musicals que han amagat missatges en les sigles. El grup australià de heavy AC/DC assegura que les seves sigles volen dir Alternating Current/Direct Current (corrent altern, corrent continu; en referència a que són un grup que necessita de l’element “elèctric” per fer sonar amb potència el seu rock dur). També hi ha qui diu, però, que AC/DC vol dir: “Abans de Crist/Després de Crist”. He mirat la pàgina que Wikipèdia dedica al grup i he trobar això:

“En algunas culturas, “AC/DC” es un término de jerga para la bisexualidad; la banda ha dicho que ellos no eran conscientes de ese uso hasta que un taxista le llamara la atención una noche después de un concierto. Algunas figuras religiosas han sugerido que el nombre significa “Anti-Christ/Devil’s Child(ren)”, “Anti-Christ/Devil Christ”, “Anti Crist/Death to Crist”, y “After Christ/Devil Comes”. Aunque los rumores hayan persistido entre críticos que intentaron decir que era una banda Satánica, la banda negó estas interpretaciones de su nombre, y hasta se ha burlado de ellas.”

ENLLAÇ MUSICAL: No us perdeu aquest video de la cançó Thunderstruck, amb el fantàstic i espectacular guitarrista d’AC/DC Angus Young i els seus moviments característics: ANGUS i AC/DC

acdc.jpg

Si teniu alguna altra informació al respecte, aquí l’estem esperant!

One thought on “05. AC/DC: sigles que amaguen secrets

  1. Jaime

    Bon video!! espero que aquest treball del heavy hagi sortit tan be com el meu de l’any passat!! Bueno ya deixare per aquí bons enigmes! Apa deu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *