04. Enigmes musicals a la “tele”

Els enigmes musicals protagonitzen un espai musical al Canal 33!El diumenge dia 4 de novembre de 2007 fan un reportatge dedicat als enigmes musicals en el marc del programa NYDIA de Televisió de Catalunya. La cosa s’emet el diumenge dia 4 de novembre a les 21 hores pel Canal 33. Es tracta d’un recull d’enigmes musicals extrets del llibre Música encreuada (Clivis Publicacions; Barcelona, 2004), un llibre prologat per Màrius Serra. El reportatge està gravat en entorns de Sant Pere de Ribes com les timbes, el cementiri o les vinyes de l’ermita de Sant Pau. Es parla dels sidokus (els sudokus musicals) i de diferents enigmes clàssics de la història de la música: l’enigma de les novenes simfonies, la sardana perduda d’Stravinsky, el pacte amb el diable de Paganini, etcètera. Si us heu perdut el reportatge, aquí el podeu veure:  

El diumenge dia 24 de febrer de 2008 han sortit més enigmes a la tele: Bach, Mompou, The Beatles, Mozart… I també ha sortit aquest bloc! Si us ho heu perdut, aquí ho podeu veure:

I no us perdeu tampoc aquest comentari sobre el nostre bloc que va fer en Màrius Serra, l’expert en enigmes, a Catalunya Ràdio el dia de Santa Cecília del 2007:Màrius Serra en mp3tele.jpg

3 thoughts on “04. Enigmes musicals a la “tele”

  1. ebayot

    Hola David sóc l’Ester. Us felicito per aquest bloc i tingues per segur que l’aniré seguint ja que m’heu despertat la curiositat per tots aquests temes tan enigmàtics i interessants.

  2. Montse

    M’ha agradat molt el programa del Canal 33 (Nydia) i tinc curiositat pel duet de Mozart. Em podrieu facilitar el títol o la partitura?
    Gràcies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *