DIARI DEL GREG

És el llibre més llegit pels alumnes de Cicle Superior de l’escola Sant Agustí. La senyoreta de la biblioteca va haver de demanar a la directora que comprés una altra col·lecció, perquè  tothom en volia llegir un.

Aquests llibres tracten d’un nen que va a l’institut i es troba una sèrie de problemes i dificultats en la seva vida que tots ens hi podem trobar en alguna ocasió. Com que ens hi sentim identificats fa que ens interessessim més per la lectura, perquè quan comencem no podem parar de llegirlo. Llegir “El diari de Greg” ha fet que ens agradi més la lectura.

Xavi Bonet i Paula Bonet

 

Quant a Olga

Què fem a la biblioteca
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *