DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP), conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-violència i la Pau, fou fundat l’any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal, Es practica a escoles de tot el món, els dies 30 de gener i propers (aniversari de la mort de Mahatma Gandhi El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. El seu missatge bàsic diu: “Amor universal, No-violència i Pau. L’amor universal és millor que l’egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra”. Aquí teniu unes animacions del Concurs d’ Animacions per la Pau organitzat per FuniPau ( Fundació per la Pau ).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *