SOM “EMPRENEDORS I EMPRENEDORES!”

Aquest dies portem a terme un projecte d’emprenedoria que forma part del programa europeu ERASMUS+ que estem desenvolupant a l’escola aquest curs i el proper.

És per això que hem dissenyat i pintat unes BOSSES DE ROBA ben maques que vendrem el proper DISSABTE 17 DE JUNY a la festa de final de curs de l’AMPA.

Hem dissenyat, pintat, calculat el preu de cost, el benefici que volem obtenir i també hem pensat diferents propostes per invertir els beneficis en la millora de l’escola. EL PREU ÉS DE 4 EUROS.

US ESPEREM! PODREU TRIAR, REMENAR I COMPRAR LA BOSSA DEL SITJAR QUE MÉS US AGRADI!

Enllaç a l’àlbum Projecte “Som emprenedors i emprenedores!”

 

ERASMUS + : EL DAVID I EL RAMON A BULGÀRIA

Avui, 24 de maig, se celebra el Dia de l’Educació i la Cultura Búlgares i la Literatura Eslava, festa nacional al país. També és el dia de l’alfabet búlgar. A les escoles se celebra fent trobades, balls, cants, lliurament de premis a mestres i parlaments de les autoritats.

Enllaç a l’àlbum Erasmus +: el David i el Ramon a Bulgària

 

Lliurament del XIè Premi de Poesia i Il·lustració El Sol del Pla

Avui el Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha lliurat els Premis de l’XIa edició del certamen de poesia i il·lustració de poesia El Sol del Pla.

Enguany han participat tots els centres educatius de la comarca que han presentat uns 284 poemes repartits en 6 categories i 373 il·lustracions en set categories.

Les guardonades de la nostra escola han estat: ARIADNA PLANES TORRADES i ANDREA ESTRADÉ GISPERT, en la categoria d’Il·lustració de Poesia. Felicitats!!!

Enllaç a l’àlbum Lliurament XIè Premi de Poesia i Il·lustració El Sol del Pla

PARTICIPEM ALS PREMIS LLANTERNA DIGITAL 2017: “ESTIMEM LA NOSTRA LLENGUA”

Ja es poden veure tots els curts que opten als Premis Llanterna Digital 2017, en les seves diferents categories i modalitats.

Us recordem que del 9 al 29 de maig podreu votar el curt que rebrà el premi que s’atorga per votació popular.

El curt de la nostra Escola El Sitjar és: ESTIMEM LA NOSTRA LLENGUA