Bernat Bonjorn, excel·lent pianista

En Bernat Bonjorn va guanyar el TERCER PREMI del Concurs internacional de piano “Ricard Viñes” celebrat a Lleida i organitzat pel Conservatori Municipal de Música i l’Auditori Enric Granados. El concurs comptà amb participants i membres del jurat de tot el món.També se li va concedir el PREMI ESPECIAL al millor concursant de nacionalitat espanyola. Aqui teniu un vídeo d’ un fragment de la Sonata en la menor KV310 de Mozart que ens va interpretar per a nosaltres.
MOLTES FELICITATS !!!!

4 thoughts on “Bernat Bonjorn, excel·lent pianista

  1. Linyolenca

    Enhorabona Bernat, tot un plaer escoltar la teva interpretació.Felicitats!!!

  2. Pingback: Tweets that mention El Sitjar Música -- Topsy.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *