05.- Invitació a EDU.Curts 2012.-

Benvolgut/uda company/a,

Si estàs interessat/ada en iniciatives innovadores amb o sense formació permanent del professorat de suport et comuniquem aquestes novetats.

En el contrari esborra aquest missatge , t’agraim la teva atenció i el teu temps dedicat.

En el cas de sí,  segueix aquesta carta de presentació. Gràcies.

Per la present t’invitem a participar en aquesta convocatòria EDU.Curts.

Es tracta de partir del treball individual de l’alumnat per a formar grups de tres alumnes per a esdevenir durant el present curs 2011-12, equips cooperatius.

Constitutits els grups i per setmanes t’ajudem a planificar jocs EDU.Curts que tu pots elegir un o més d’un dels vuit tipus existents.

A més si fos del teu interès o necessitat oferim dos cursos, un presencial de 30 hores i un a distància de 100 hores, amb reconeixement a efectes de mèrits, per a donar suport al desenvolupament d’equips cooperatius i creatius a l’aula.

Tota la informació la trobaràs als blocs: http://blocs.xtec.cat/educurts i http://blocs.xtec.cat/cooperisremeis

Mes informació. Escriu a  info@cooperis.cat

Dins dels jocs EDU.Curts l’argila polimèrica és molt útil.

També per a dur a terme els jocs EDU.Curts d’art, informem sense cap interès comercial ni publicitari, que existeix l’argila polimèrica, molt interessant per a treballar el volum, els colors i les habilitats motrius manuals.

Per a més informació. Clica.  http://blocs.xtec.cat/educurts/06-argila-polimerica/

També dins dels jocs EDU.Curts d’art i aquesta vegada com artista testimoni.

La família de l’escultor Modest Gené (Reus, 1914-1983, Bata. Guinea Equatorial), està disponible a venir a l’escola i/o a l’institut per a donar una xerrada col.loqui sobre les seves obres. La xerrada és interessant per a estimular el vòlum i la creativita. El temps pot oscil.lar entre 20 i 45 minuts segons es consensui prèviament. Per a més informació i concert de les xerrades: info@cooperis.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *