07.- Presentació en família d’ EDU.Curts 2012.-

El proper diumenge dia 04 de desembre, dins de la nova edició de la fira de l’oli Baronia de Cabacés (El Priorat), es durà aterme la presentació dels EDU.Curts en família.

Les activitats de la fira duren tot el dia. En un espai natural, històric i gastronòmic com cultural. 

S’inicien a les 10 del matí, hi ha dinar a canvi d’ un  euro amb llangonissa, pa torrat i vi de la terra. Tot el programa a les famílies interessades se lis facilitarà per internet, escrivint prèviament a info@cooperis.cat .

També en fem difusió en els nostres programes de ràdio Falset i ràdio SPiSP de Tarragona. http://blocs.xtec.cat/cooperisremeis/cooperis-programes-de-radios/

En aquesta fira es tracta d’exposar els jocs EDU.Curts destinats als pares i a les mares de fills i filles entre 0 i 5 anys i com els poden estimular la comunicació i la creativitat. A més en el cas de portar el fill/a al jardí d’infància també com poden hi poden col.laborar i així també més tard com ho poden fer amb l’escola.

També hi ha un servei per a les mares embarassades i com poden estimular al futur fill i filla en gestació i en preparació al part amb la col.laboració de la parella.

I finalment també es presentarà el suport a les famílies amb fills i filles entre 6 i 17 anys al voltant dels jocs EDU.Curts.

Escriu a: info@cooperis.cat

Escolta i participa. tu parles i la ràdio escolta.

http://blocs.xtec.cat/cooperisremeis/cooperis-programes-de-radios/

Promou CERADAI en  www.cooperis.cat

“Per a recolllir hem de sembrar”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *