Edward de Bono

El Dr. Edward de Bono és considerat una de les màximes autoritats internacionals sobre Pensament Creatiu i Ensenyament directe de les Habilitats de Pensament. Ha escrit 76 llibres que han estat traduïts a 40 idiomes i ha estat convidat a donar conferències en 58 països.

Una característica pròpia de les estratègies de pensament del Dr. de Bono és la simplicitat i practicitat. Poden ser utilitzades per nens de quatre anys i per alts executius, per joves amb discapacitats i per Premis Nobel.

L’any 1969, de Bono escriu el seu llibre Los Mecanismos de la mente i en ell descriu la manera en què les xarxes nervioses del cervell tenen un sistema d’autoorganització que fa que la informació s’autoorganitzi en patrons. Sobre aquesta idea primària, Edward de Bono dissenya les seves metodologies i eines. El 1970 publica El pensament Lateral , obra fonamental en la qual planteja el pensament com una habilitat a desenvolupar i per tant susceptible de ser ensenyada, desenvolupant no només el pensament lògic, crític i argumentador -com s’ha fet fins ara- sinó donant especial èmfasi al desenvolupament del pensament creatiu.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *