Cantem “Sóc Corgròs!” al Monumental

Divendres 16 de gener vam anar molts nens i nenes de tota l’escola a la gala de cloenda del projecte de ciutat “Mataró, Ciutat de Valors”. Ens havien convidat a participar en aquest acte cantant la cançó que va fer la Miriam i que hem treballat tots “Sóc Corgròs!”.
Al matí vam anar al teatre a fer un assaig i ens van explicar com seria l’acte de la tarda.
A la tarda, molt nerviosos i emocionats, vam seure a la part de dalt del teatre i vam estar mirant la gala fins que ens van avisar que ja s’acostava el moment… Llavors, amb molt de silenci, vam baixar i vam caminar pel passadís secret fins que vam arribar a l’escenari, on ens vam preparar mentre passaven un vídeo i ens presentaven.
Vam cantar amb molta alegria i amb molta energia acompanyats pels músics (Mickey de los Reyes a la bateria, Rubén Bravo al baix, Arnau Gómez a la guitarra, Pablo Sánchez al piano, Albert Comaleras al saxo, Ivó Oller a la trompeta i Joan López a la percussió), la Laura de Pablos (que ens feia els cors) i la Miriam.
Va ser una experiència molt emocionant.
Moltíssimes gràcies a tots els qui l’heu fet possible!!!

Aquí teniu algunes fotos del matí:

I de la tarda:

Un comentari a “Cantem “Sóc Corgròs!” al Monumental

  1. Va ser tot un honor assitir a la gala de cloenda Mataró ciutat de valors. Tots els nens i nenes ho van fer molt bé, se’ls veia emocionats i molt contents. Tota una experiència per ells!! Enhorabona a tota l’escola Torre Lauder!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *