P3-TALLER DE LA CARA

JA FA UNS QUANTS DIES, VAM ANAR A CA L’ARENAS A FER UN TALLER, UN ALLER ON ENS VAN EXPLICARUNA HISTÒRIA DE LA SENYORA CARA I DELS SENYOR CABELL, QUE ESTAVNE MOLT ENAMORATS I VAN TENIR MOLTS FILLETS: DOS ULLS, DUES CELLES, UN NAS, UNA BOCA I DUES ORELLES.

DESPRÉS DE QUE LA MERCÈ ENS EXPLIQUÉS AQUESTA FANTÀSTICA HISTÒRIA, VAM MONTAR DIFERENTS CARES, COM SI FOS UN PUZZLE.

QUAN JA SAVIEM QUINES PARTS TENIA LA CARA I ON ANAVA CADA UNA, ENS VA DONAR UNS MIRALLS I ENS VAM MIRAR LA NOSTRA CARA, QUE MÉS TARD VAM DIBUIXAR EN UN PAPER. DE VEN SEGUR QUE AQUEST AUTORETRAT EL TENIU A LA NEVERA, O A L’HABITACIÓ. I SI L’HEU PERDUT, NO PASSA RES, PODEU DEMANRA AL VOSTRE FILL O FILLA QUE US EL TORNI A FER, SEGUR QUE ES DIBUIXARÀ LA MAR DE BÉ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *