100 anys de gegants!!!

Aquest conjunt d’activitats va ser creat per commemorar el centenari dels gegants vells de la vila de Molins de Rei i ara ja el podeu gaudir amb Genially. Al 1913, en Miquel i la Montserrat van participar, per primera vegada, a la Festa Major de Sant Miquel.

Està adreçat als nens i nenes dels últims cursos d’Educació Infantil i als del Cicle Inicial de Primària i està distribuït en 4 nivells. Als tres primers, una veu llegeix els enunciats i els petits textos estan escrits en lletra de pal. L’últim nivell inclou les activitats dels anteriors i els textos estan escrits en lletra lligada, d’altra banda s’ha eliminat la veu dels enunciats.

Si no s’ha jugat mai, aconsellem que els alumnes d’Educació Infantil comencin pel primer nivell i vagin augmentant la dificultat.

Important: Abans de passar d’activitat, en algunes activitats cal clicar el botó de comprovació, per saber si s’han resolt correctament.

Captura de pantalla del joc:

Les altres activitats del centenari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *