Fulls de lectura Pictovocals

Com a complement del joc PICTOVOCALS, hem creat aquests fulls de lectura. Els pictogrames ajuden els nostres infants a reconèixer ràpidament les vocals, sobretot si al començament van acompanyats dels sons que es treballem a l’activitat interactiva.

Un cop impresos, els fulls podem servir tant per realitzar la lectura de les vocals, com per assenyalar la vocal que ens indiquen a l’inici.

Aquest material està especialment recomanat per a l’alumnat amb TEA.

Cliqueu a sobre de cada imatge, per tal d’accedir a l’enllaç de descàrrega:

2 comentaris a “Fulls de lectura Pictovocals

 1. Hola Emilia, utilitzo força els teus recursos i em trobo que no puc obrir molts d’ells. Ara et demano l’enllaç del joc pictovocals

  Gràcies per la teva generositat i feina

  Sílvia

 2. Bona tarda, Sylvía

  No sé si entenc bé el que em demanes… Suposo que vols l’enllaç del joc PICTOVOCALS, per tal que els nens i nenes puguin utilitzar-lo amb l’ordinador. Sí és així, aquí el tens, si es tracta dels Fulls de lectura amb pictovocals o d’un altre recursos m’ho fas saber.

  A principis de l’estiu, van tancar l’espai Wikispaces on tenia allotjades totes les meves activitats, però malauradament l’han tancat. Actualment, ja estan actualitzats tots els nous enllaços de cada joc, a l’article corresponent. Per trobar-los simplement has de posar el nom del joc que t’interessi a l’espai CERCA del menú lateral de la dreta.

  Espero haver-te ajudat.

  Una abraçada, Emilia. 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *