enllaços

ENLLAÇOS

Prem sobre la imatge per accedir a les pàgines.

SMARTTech. Pàgina oficial on es pot trobar información sobre els productes SMART, trobar recursos educatius, descarregar el software i registrar la pissarra.
smart SMART Exchange. Pàgina on trobar recursos, imatges i continguts educatius dissenyats amb Notebook agrupades per comunitats (Estats Units, Australia, Nova Zelanda, Canadà, Europa, Regne Unit i Llatinoamèrica). Dins de cada espai es pot fer la cerca per matèries i nivell educatiu i es poden descarregat de manera gratuïta.
Cal registre previ.També poden visualitzar-se els recursos on -line amb SMART Notebook Express.
audiovisuales-data  Distribuidors de les pissarres Smart. Pàgines amb informació de les característiques tècniques de les pissarres.
software smart Descàrrega de la versió 11 que està disponible durant 30 dies. Fent el registre del producte l’ús és il·limitat.
video-descarrega1 Videotutorial per descarregar la versió 10 al nostre ordinador
videos-versio-10 Mini vídeo tutorials (en castellà) per aprendre l’ús de la versió 10 de la PDI SMARTBoard
reporteducacio Conjunt de materials didàctics per a PDI elaborats amb el programari Notebook (SMART Board).S’agrupen per etapes i a més inclou un apartat dedicat a les galeries.Són recursos elaborats per mestres de la demarcació del Servei Educatiu Baix Llobregat 6 o bé adaptacions d’altres materials realitzades des de la demarcació.EDUCACIÓ INFANTILEDUCACIÓ PRIMÀRIAEDUCACIÓ SECUNDÀRIA
ALEXANDRIA. BIBLIOTECA DE RECURSOS. Base de dades de materials per a les pissarres digitals interactives (PDI) de l’Xtec on es poden aportar fitxers exportats en formats diversos i d’una mida inferior a 20 MB.En aquest bloc també es poden trobar els projectes realitzats en el primera edició del curs telemàtic del Departament d’Educació D206. Ús metodològic de les pissarres digitals.
SMART Tecnologi y Educación. Nou blog d’SMART amb notícies, vídeos i consells de la consultora educactiva Ainhoa Marcos.
SMART Welcome Pack. Portal amb videotutorials, resolució d’incidències tècniques, formació gratuita i recursos d’interès. Cal registre previ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *