imprimibles

Prem sobre la imatge per accedir als materials.

IMPRIMIBLES – EINES WEB 2.0BANCS DE RECURSOS

Pàgines on poder trobar o generar fitxes en format pdf que es poden imprimir com a material d’alumne i projectar amb la PDI per a realitzar un treball col·lectiu o correcció sobre el plafó de projecció fent servir les eines d’escriptura directa de la PDI.

  • VIURE A CATALUNYA. Col·lecció de 10 làmines indicades per treballar el llenguatge en situacions comunicatives de la vida quotidiana a les aules. El temes tractats són: la casa, el parc, el bar i el restaurant, la ciutat, la muntanya i el camp, la platja i el port, el mercat i el supermercat, el temps, els transports i els oficis.
  • MCLIBRE.ORG. Web amb enllaços a pàgines que permeten crear automàticament exercicis de suma, resta, multiplicació i còpia. El format pot ser html i pdf (s’indica amb un parèntesi). També pot generar fulls de cal·ligrafia amb tipus de lletra massallera i paula Montessori. línia simple o quadrícula.
  • GENMAGIC Generador de fitxes per PDI i per imprimir.
  • WORKSHEET. Pàgina, en anglès, per generat fitxes en format pdf.Està classificada per blogs i temes: matemàtiques: numeració, conceptes bàsics, operacions…, anglès: alfabet, vocabulari, conceptes gramaticals…, geografia i trencaclosques: laberints, sopes de lletres, sudokus… Inclou les solucions
  • MATERIAL recollit i puplicat per Marina Serra Gesti, professora del CEIP Sobirans d’Arenys de Munt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *