bancs de recursos

Prem sobre la imatge per accedir als materials.

IMPRIMIBLESEINES WEB 2.0 – BANCS DE RECURSOS

ELS BANCS DE RECURSOS proporcionen objectes que es poden inserir  o vincular a un objecte de la pàgina creada amb el software específic de la pissarra.

IMATGES

PICTOBanc d’imatges gratuïtes per ser utilitzades en traballs escolars o altres contextos educatius. (en francès)
TOUTIMAGES Més de 15.000 imatges en format GIF animats, 24.000 imatges transparents, i més de 5000 textures, superposicions i fons de pantalla classificats per categories que es poden fer servir gratis per a les teves pàgines web o creació de materials. (en francès)
BANCO DE IMAGENES Y SONIDOS (INTEF) del Ministerio de Educación Cultura i Deporte  per descarregar-se arxius lliures de drets i usar-los per a la creació de materials.
MAGATZEM D’ICONES CATALANES per usar lliurement en materials didàctics.
ARASAAC, portal aragonès de Comunicaació Augmentativa i Altenativa on poder descarregar pictogrames i audio. Els materials són editables.
ICON ARCHIVE, complert fons d’imatges gratuites que poden utilitzar-se per a la creació de materials. Estan classificades per categories. Poden descarregar-se en format (.png), són transparents per tant de gran utilitat. Per mantenir la transparència cal primer desar la imatge al nostre ordinador i després inserir-la a la pàgina blanca de la PDI. www en anglès.Mostra: aliments, animals, transports, natura,

INFOGRAFIAS

Presentacions animades que expliquen temes relacionats amb alimentació, medi ambient, esports, salut, tecnologia… Es poden descarregar i inserir com un flash de vídeo a la pàgina blanca.

SONS

MEDIATECA Educa MadridTambé es poden trobar imatges i vídeos


VÍDEO

Edu 3.CAT Espai de l’XTEC amb recursos audiovisuals: WebTV, ràdio, cinema, fotografia i nous formats.Poden descarregar-se entrant com a usuari de l’Xtec.
YOUTUBE. Portal amb gran diversitat de vídeos.Es poden descarregar  en format (.flv) (.mp3) (.mp4)Com fer-ho des de la web?Com fer-ho amb Firefox?
VIMEO. Portal amb un bon recull de videos.Cal estar registrar al Vimeo per poder descarregar els vídeos que ho permetin.Com fer-ho des de la web?

LLIÇONS PER PDI

SMART-MIMIO-ACTIVINSPIRE SMART, GALERIES IMATGES STARBOARD HITACHI SMART
MIMIO ACTIVINSPIRE

EBEAM


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *