enllaços

ENLLAÇOS

Prem sobre la imatge per accedir a la pàgina

www2 Pàgina oficial on es pot trobar información sobre els productes MIMIO, descarregar el software i asistencia tècnica.
logo-mimio Pàgina per descarregar el nou  software Mimio Studio 9.12  per XP/Vista/Windows 7.
MimioConnect. Pàgina disponible en 12 llengües on trobar activitats dissenyades amb Notebook de Mimio classificades per matèries i nivells educatius. Per descarregar les activitats cal registrar-se previament.
MimioLearn Pàgina on trobar paquets de recursos que, un cop descarregats, poden importar-se a la Galeria Mimio. Inclouen arxius de so, plnatilles, Flash interactius, animacions, etc. en anglès.Per descarregar-los cal estar registrat.Destaquen entre altres les eines flash de geometria amb un compàs interactiu, 8 figures en 3D interactives i 13 en 2D.
tlantic-devices Distribuidor de la pissarra Mimio. Es pot consultar les característiques tècniques de la pissarra i altres productes relacionats.Per usuaris registrats, es pot contactar amb el Departament tècnic per descarregar la versió 6.12 en català.
activitdades mimio Descàrrega gratuita d’activitats preparades en software Mimiostudio 7.Activitats de llengua, matemàtiques i ciències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *