programari educatiu

Prem sobre la imatge per descarregar el programa.

ACTIVITATS INTERACTIVES – PROGRAMARI EDUCATIU – MATERIALS

geogebra-logo GEOGEBRA Programari lliure per ensenyar i aprendre matemàtiques amb gràfics interactius, àlgebra i fulls de càlcul.
cmapstools CMAPTOOLS Software de creació de mapes de conceptes v.5.03
sebran SEBRAN’S ABC 1.49 Aplicació educativa per nens i nenes entre 4 i 9 anys amb dotze jocs molt visuals on cal triar entre quatre opcions de resposta. Les activitats a realitzar són: un penjat, operacions de suma, resta i multiplicació, reconeixement de figures, jocs de vocabulari i jocs de memòria. 

Es pot escollir l’idioma, entre els que hi és el català i també el tipus de lletra (majúscula o minúscula).

minisebran MINISEBRAN Aplicació educativa per a nens i nenes entre 2 i 6 anys amb vuit jocs que permeten iniciar-se amb els nombres, les lletres i l’ús del teclat i el retolí. Poden pintar, treballar els colors, identificar lletres i nombres. Té so i també està disponible en català.
tux-paint TUX PAINT SPrograma de dibuix lliure i gratuït per a infants a partir de 3 anys. Sobre una pantalla blanca es pot anar dibuixant amb les diferents eines proposades i també utilitzar la propia galeria de imatges.  El programa s’instal·la amb el idioma del sistema però pot canviar-se al català amb el programa Configure Tux Paint > Languages > Language.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *