Dinàmica del bloc

El bloc conté quatre pàgines que corresponen als quatre mòduls del curs (es poden trobar clicant sobre del nom corresponent que hi ha a la barra ubicada sota la capçalera). Les reflexions i pràctiques sobre cada mòdul s’aniran introduint en les pàgines corresponents. L’espai principal tindrà la funció de ser el fil conductor del curs.

Personalment, m’agraden els blocs, em semblen un recurs molt creatiu, dinamitzador i molt engrescador tant pel professorat com per als alumnes. Els meus blocs són:

A l’eliminar la modalitat d’arts de l’institut Baldiri Guilera on vaig treballar fins al curs 2010-2011, dues de les quatre professores que hi treballàvem vam quedar “suprimides” i en conseqüència enguany he començat a treballar a l’institut Ernest Lluch de Barcelona. Juntament amb la meva companya de departament, ens hem proposat utilitzar els blocs d’aula de manera activa i per començar hem decidit activar nostre bloc corporatiu:

Fins al moment sempre he utilitzat el servei de Blogger per a construir blocs. Em va estranyar que l’Xtec hagués optat pel servei de WordPress per allotjar blocs de professorat al crear l’espai XTECBlocs. En aquest entorn no m’hi sento tan còmode com a l’entorn de blogger, em costa trobar les eines per personalitzar el bloc. Per ara, Blogger encara em sembla molt més intuïtiu i fàcil de personalitzar… potser serà qüestió de temps.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *