Mòdul 4. Processos de l’art contemporani

Hem arribat al darrer mòdul del curs.

Els continguts se’m fan més amens i propers, ja que fa un temps, amb dues altres dones vam crar un col·lectiu anomenat C-72R que ens dedicàvem a fer perfomances i instal·lacions. Sempre m’ha fet il·lusió explicar aquests recursos als alumnes però no sempre ho he portat a la pràctica: depenent de en quin centre treballes i amb quins companys pots trobar un entorn que ajudi a desenvolupar activitats en aquestes modalitats o entorns “hostils” en el que costi dur-les a terme. Penso que aquestes propostes, que moltes vegades surten de l’aula i s’expandeixen per l’institut, requereixen la complicitat dels altres companys de departament i una visió ampla de mires de l’equip directiu. Si no és així l’experiència em diu que més val optar per l’exili interior …

Tasques a desenvolupar:

1. Lectura dels materials de formació.

2. Triar una de les tres propostes que hi ha a les pràctiques del mòdul 4 (instal·lació, performance o video-art) i elaborar una proposta d’activitat d’aprenentatge.

3. Omplir el qüestionari de valoració.

Trobareu les activitats presentades a la pàgina del mòdul 4.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *